Névjegy

Fa ablak, Fa ajtó, Fa nyílászáró

Vállalkozásunk története az előző század elejéig nyúlik vissza. Az alapítás éve pontosan 1932. Abban az időben  elsősorban műbútorok gyártásával foglalkoztunk Ezt a tevékenységét operatív változtatásokkal, az adott kornak megfelelő technikai újításokkal, körülbelül 30 éven át fenntartottuk.

E 30 éves időszak végére tehető az első generációváltás, amikor a vállalkozás irányítása apáról fiúra szállt. Az új szemléletmódnak köszönhetően új tevékenységekkel bővült a vállalkozás portfoliója. Természetesen megmaradt a bútorgyártás, de emellett számos más, az adott korszak igényeit kielégítő tevékenység látott napvilágot. Ilyen volt például a lambériagyártás, faredőnyök -, lépcsők készítése, és számos más faipari termék gyártása.

Ismét egy 30 éves ciklust követően nagy lépésre szántuk el magunkat,  egy új gyártó üzemet létesítettünk, melyben modern technológiával hőszigetelt fa nyílászárókat, (fa ablak, fa ajtó) kezdünk el gyártani. Napjainkra a hőszigetelt fa nyílászárók gyártása a legfontosabb tevékenységünké vált. A modern fa nyílászárók (fa ablak, fa ajtó) mellett, műemlék nyílászárókat is gyártunk. Mindezt nem csak lakossági ügyfeleknek, hanem cégeknek és  asztalos vállalkozásoknak.   Az ügyfélbarát szemléletmódunkkal és az iparág fejlődésével folyamatosan lépést tartva  újabb és újabb kiegészítőkkel, technológiai megoldásokkal igyekszünk megrendelőink igényeit maximálisan kielégíteni.

Egy ismételt generációváltásnak köszönhetően, a jellemző szakmai tapasztalat és elkötelezettség dinamizmussal párosult, melynek eredményeként a vevői igényeket maximálisan kielégíteni vágyó, innovatív vállalkozás-irányítás valósult meg.